Over mij

Ik ben Erika. Ruim dertig jaar geleden geboren onder de rook van Rotterdam, maar inmiddels overtuigd Utrechtse. Groot liefhebber van zowel beelden als woorden: fervent hobbyfotograaf en dagboekschrijver. Afgezien van een incidentele Instagram post houd ik beide normaal gesproken graag voor mijzelf.

Ruim vier jaar na de – vliegende – start van mijn carrière realiseerde ik me dat het pad dat ik gekozen had me niet gelukkig zou maken. Ik zegde mijn baan op en schreef een kort artikel op LinkedIn onder de titel ‘And then I changed my headline into Available… not knowing if I actually am‘. Aangemoedigd door de enorme hoeveelheid on- en offline reacties besloot ik mijn gedachten vaker aan de wereld toe te vertrouwen.

De post die ik schreef over single zijn (We durven gewoon niet) trok bizar veel aandacht en leidde ertoe dat ik door verschillende media werd geïnterviewd. Dat vond ik spannend, maar ook leuk en vooral belangrijk: er is zoveel meer dan het perfecte plaatje. En dat geldt niet alleen voor dat onderwerp.

Ik ben ervan overtuigd dat het leven mooier wordt door het te delen. Inmiddels werk ik alweer ruim vijf jaar bij een fantastische organisatie waar ik me echt thuis voel. Dat maakt de reis gemakkelijker, maar mezelf neem ik mee. Dus af en toe deel ik iets over mijn leven als meisje onderweg.